Услуги

Тренинги по продажби

По време на специалното обучение по продажби на софтуерни продукти, вие и вашите служители ще придобиете умения да стартирате продажби на нови пазари и ще усвоите доказано ефективни практики, чрез които да продавате успешно вашия продукт. Тук ще получите ценно ноу-хау, относно това как да изградите продажбите като процес и ще откриете къде се крие “тайната” за ефективно бизнес развитие на водещите ИТ компании. Повече информация относно тренинга – ТУК.

Проучване на чужди пазари

Желаете да стартирате продажби на нов пазар, но не знаете от къде да започнете?

Ще се радвам да изготвя за вас детайлно маркетингово проучване, което ще ви осигури пълна и точна информация, относно условията на избрания от вас пазар – локални характеристики на пазарната ниша, информация за конкурентите ви, цени на аналогични решения и др. Повече информация за услугата – ТУК.

Бизнес консултация

Професионална консултация за всяка компания, която търси решение на даден проблем, има нужда от помощ в изграждането на стратегия или просто желае да получи външен поглед и нови идеи за по-добро бизнес развитие и продажби на своето софтуерно решение. Повече относно услугата – ТУК.

Изпратете ми своите въпроси като запълните формата по-долу